Kunsthuwelijk

een droom vervult
terug naar het overzicht

Voor Luuk en Elise werd op 22 april 2013 een droom werkelijkheid. Heel graag wilde vooral Elise een keer de rituelen van een huwelijk meemaken.

Een grote wens van Luuk en Elise was om een keer als bruidspaar een huwelijk mee te maken. Luuk en Elise zijn kunstenaar bij Atelier de Schuur. Pavonis Design heeft het mogelijk gemaakt om in het kunsthuwelijk te treden. Samen met Luuk en Elise hebben wij een dagprogramma opgesteld en naar aanleiding van hun wensen een belevenis neergezet.

Voor de bruid werd samen met Marleen Kuip een bruidsjurk op maat gemaakt. Elise heeft tekeningen gemaakt voor de omslag en details in haar jurk, deze zijn dmv batik in de jurk verwerkt. Elise en Luuk kozen voor een strandjut-thema met delftsblauwe accenten. Dit thema is doorgevoerd in de details, zo waren de corsages gemaakt van vuilniszakken, sponsen en schoonmaakdoekjes en was het strand versiert met stukken van zeilboten. Elise heeft voor Tinus de bonte zeehond een pak ontworpen, welke wij van stukken nepbont en schapenvachten hebben gemaakt. Voor de sluiting werden er grote houten knopen op gezet.

Op 22 april 2013 hebben Luuk en Elise op het Texelse strand een haring bij het kunst-ja-woord gehapt. Tinus de bonte zeehond was voor deze gelegenheid kunsttrouwambtenaar van het burgerlijke strand.

Het was een prachtige dag, waaraan wij fantastische herinneringen hebben.